Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 00:55
ВСЕ ПРО
ЗНО


Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 21
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа

АБІТУРІЄНТ
Інформація для абітурієнтів - учасників ЗНО та вступників до вищих навчальних закладів України
Група "Абітурієнт 2012" Вконтакті: //vkontakte.ru/abitura_vstup
Все про ЗНО 2013 року
Географія сайту
Flag Counter
Головна » 2013 » Березень » 18 » 23 березня відбудеться перша сесія пробного ЗНО
17:48
23 березня відбудеться перша сесія пробного ЗНО
У перший день пробного тестування абітурієнти зможуть скласти тести з української мови і літератури, біології, фізики, всесвітньої історії, однієї з іноземних мов або російської
Як відомо, метою проведення пробного зовнішнього оцінювання є ознайомлення майбутніх абітурієнтів з процедурою проведення тестування.

Упродовж двох відведених днів, 23 та 30 березня, регіональними центрами оцінювання якості освіти буде проведено пробні тестування з усіх тестових предметів, що включені до цьогорічної програми проведення ЗНО.

Отже, 23 березня абітурієнти зможуть пройти тестування з української мови і літератури, біології, фізики, російської мови, всесвітньої історії або однієї з іноземних мов: англійської, німецької, французької або іспанської.

30 березня 2013 року, відповідно до розкладу пробного ЗНО, відбудуться тестування з математики, історії України, хімії, географії та світової літератури.

Участь у пробному незалежному оцінюванні візьмуть абітурієнти, які пройшли процедуру реєстрації восени минулого року. Учасник зможе взяти участь тільки в одному із тестувань запропонованих в той чи інший день.

Допуск абітурієнтів на пункти тестування здійснюватиметься за наявності паспорта (свідоцтва про народження), запрошення та квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного ЗНО.

Місце та час проведення пробного ЗНО визначено регіональними центрами оцінювання якості освіти та вказане у запрошенні на пробне ЗНО, яке абітурієнти можуть роздрукувати самостійно з персональної сторінки на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти за наступними посиланнями:
Результати пробного тестування учасники зможуть визначити самостійно. Після закінчення часу, відведеного для роботи з тестом, учасники тестування отримають інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання та схемами нарахування тестових балів.

Пробне зовнішнє оцінювання буде проведено з дотриманням процедур і технології проведення ЗНО в 2013 році. Результати пробного ЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти.
За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 18.03.2013

Переглядів: 869 | Додав: Nika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Корисні сайти







    УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ Закарпатської обласної
    державної адміністрації




    Ужгородська районна державна адміністрація Закарпатської області







    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz