Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 14:14
ВСЕ ПРО
ЗНО


Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 21
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа

АБІТУРІЄНТ
Інформація для абітурієнтів - учасників ЗНО та вступників до вищих навчальних закладів України
Група "Абітурієнт 2012" Вконтакті: //vkontakte.ru/abitura_vstup
Все про ЗНО 2013 року
Географія сайту
Flag Counter
Головна » 2013 » Березень » 6 » Абітурієнти можуть перевірити статус реєстрації на ЗНО
18:22
Абітурієнти можуть перевірити статус реєстрації на ЗНО
  У регіональних центрах оцінювання якості освіти функціонують on-line сервіси, за допомогою яких абітурієнти можуть дізнатися про стан своїх реєстраційних документів
  Як відомо, для успішної реєстрації на ЗНО 2013 року, абітурієнтам було необхідно не пізніше 5 березня 2013 року надіслати до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти комплект реєстраційних документів.

  Фактом реєстрації абітурієнта у зовнішньому незалежному оцінюванні є отримання поштою рекомендованого листа від регіонального центру оцінювання якості освіти, який містить реєстраційну картку абітурієнта, бланк сертифіката та інформаційний бюлетень присвячений ЗНО.

  Враховуючи те, що для пересилання листів та опрацювання реєстраційних документів необхідний певний час, абітурієнти можуть скористатися спеціальними сервісами Укрпошти та центрів оцінювання для перевірки статусу реєстрації.

  Так, перевірка отримання регіональним центром оцінювання листа з реєстраційними документами може бути здійснена за допомогою спеціального сервісу Укрпошти за наступним посиланням>>>

  Перевірка стану обробки реєстраційних документів майбутнього учасника ЗНО може бути здійснена на сайті свого регіонального центру оцінювання за номером заяви-реєстраційної картки.

  Відповідні сервіси перевірки статусу реєстраційних документів мають сайти всіх регіональних центрів оцінювання якості освіти:
  Розгляд заяв-реєстраційних карток здійснюється працівниками центрів почергово, у порядку їхнього надходження. Інформація, зазначена в заявах-реєстраційних картках, вноситься до бази даних абітурієнтів.
  Як відомо, термін подання реєстраційних документів від абітурієнтів, які виявили бажання взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні 2013 року, завершився 5 березня.

  Ті абітурієнти, які отримали відмову в реєстрації, мають не пізніше 19 березня повторно надіслати до регіонального центру комплект реєстраційних документів, усунувши причини, що стали підставою для відмови.

  Також, до 19 березня вже зареєстровані учасники ЗНО, у разі необхідності, можуть внести зміни до реєстраційних даних. Для цього, крім нового комплекту реєстраційних документів, до регіонального центру оцінювання необхідно надіслати отриманий раніше Сертифікат.

За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 06.03.2013

Переглядів: 985 | Додав: Nika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Корисні сайти







    УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ Закарпатської обласної
    державної адміністрації




    Ужгородська районна державна адміністрація Закарпатської області







    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz