Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 15:27
ВСЕ ПРО
ЗНО


Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 21
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа

АБІТУРІЄНТ
Інформація для абітурієнтів - учасників ЗНО та вступників до вищих навчальних закладів України
Група "Абітурієнт 2012" Вконтакті: //vkontakte.ru/abitura_vstup
Все про ЗНО 2013 року
Географія сайту
Flag Counter
Головна » 2013 » Лютий » 2 » ЗНО на 200 балів! Поради рекордсменів
18:36
ЗНО на 200 балів! Поради рекордсменів

Чим ближче до випускного, тим частіше пошукова сторінка учня заповнюється закладками з офіційних сайтів різноманітних вищих навчальних закладів України. Але є ще один не менш важливий пункт між школою та вишем – ЗНО. Це ніби місток, що веде від одного етапу життя до іншого.

Куди він приведе? Вирішувати тільки вам! Саме так стверджують колишні абітурієнти, а тепер студенти провідних університетів країни, які отримали найвищі бали під час зовнішнього незалежного оцінювання . Виявляється, стати рекордсменом тестування – справа не така вже й складна. У підтвердження – пряма мова студентів, які отримали 200 балів з декількох предметів на ЗНО минулих років

ЗНО – це показник того, як ми навчалися протягом усіх 11 років


Ірина ТРИГУБИШИН – 200 балів з фізики, 200 балів з математики, 197,5 – з української мови та літератури.

- Я закінчила школу у Тернопільській області, звідки є родом. Зараз навчаюсь у НТУУ «КПІ» на факультеті інформатики та обчислювальної техніки. Дуже рада, що обрала саме цей виш, студентське життя дійсно приносить багато задоволення.

 Фізика і математика завжди були моїми улюбленими. Можливо, це у крові, оскільки уся родина – фізики або математики. Проте, не це головне. Що таке підготовка до тестування? До математики я взагалі почала готуватись лише за пару днів, щоб «освіжити» свої знання. А от українською мовою та літературою доводилося цілий рік займатись із репетитором. Мені здається, що навчання із першого по одинадцятий клас – це і є тією підготовкою. Чим раніше визначишся із майбутньою професією, тим легше даватиметься навчання. Треба думати не над тим, як вступити «кудись», треба ставити конкретну мету – і щодо спеціальності, і щодо вишу. ЗНО – це показник того, як ми навчалися протягом усіх 11 років. І за це я дуже вдячна рідній школі. Вона дала мені непогану базу знань.

Для розуміння будь-якого предмету найважливіше полюбити його

Максим БОРЕЙКО – 200 балів з математики, 200 – з української мови та літератури, 199 – з фізики.

Донецька школа, яку я закінчив у 2011 році, не була головним джерелом знань. Хоча вчитель з фізики відіграв важливу роль у моїх досягненнях. Постійні конкурси та олімпіади тренували мене. Щоб здати ЗНО на «відмінно», слід знати лише основну теорію та вміти застосовувати її на практиці. Тож, порада дуже банальна та проста – слід вчасно засвоювати матеріал під час навчання у школі. Чим пізніше візьмешся за оволодіння предметом, тим складнішою буде підготовка.

Очікував я ще до здачі тестів якщо не на 200, то хоча б на 195-198 балів. Це для мене було принципово. Особливо з математики. Взагалі вважаю, що тести надлегкі – десь на «трієчку» за шкільною програмою. Якщо складно давався предмет у школі, то може краще до нього взагалі не готуватися? Але якщо вже він дійсно необхідний, то треба просто полюбити його. Хоча б тимчасово. Це на 80 відсотків забезпечить успішне складання ЗНО.

Можливо, на рівні підсвідомості, але треба себе самого переконати, що це важливо для тебе. Вчителі, батьки, друзі можуть спробувати допомогти тобі якимись порадами чи настановами, але усе це марно поки сам не зрозумієш: навчання – не обов’язок, а потреба. Знати все – неможливо. Оберіть для себе пару предметів, щоб блискуче оволодіти ними. Краще ретельніше готуватися з двох-трьох предметів, ніж витрачати безліч часу, намагаючись охопити одразу все.

Найбільшою помилкою школи є залякування учнів. Це лише збиває з пантелику та заважає зосередитися. Геть хвилювання! Гарний сон та чашка чаю зранку – найкращі у цьому помічники.

Займався я багато, тому що мені завжди подобалось думати та розв’язувати складні задачі. Але, повірте мені, я встигав активно відпочивати та гуляти. Треба лише правильно розпланувати свій день. Це допомогло мені вступити в усі навчальні заклади, куди подавав документи. Та обрав я КНУ ім. Тараса Шевченка, радіофізичний факультет. Ані трохи не шкодую про це та продовжую вважати його найякіснішим джерелом освіти. Бажаю усім полюбити обрані предмети та вступати тільки до найкращих навчальних закладів!

Інші поради рекордсменів тестування читайте у спецпроекті освітнього порталу ПедПРЕСА ЗНО-2013! Слідкуйте за новинами освіти в улюблених соціальних мережах ВКонтактеFacebookTwitter!


 Спілкувалася Анастасія Сікілінда для порталу ПедПРЕСА


За матеріалами сайту pedpresa.com

Переглядів: 1683 | Додав: Nika | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Корисні сайти







    УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ Закарпатської обласної
    державної адміністрації




    Ужгородська районна державна адміністрація Закарпатської області







    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz